Over

Lekker jezelf zijn is opgestart vanuit het perspectief van een 24-jarige ontwerper die van het ene op de andere dag besloot haar fulltime kantoorbaan op te zeggen om haar inzichten met jullie te delen over geluk, liefde en inspiratie in een leven vol met nieuwe impressies en onzekerheden.

Zoals de meesten waarschijnlijk zelf al wel hebben ervaren, zijn de jaren tussen je 20 en 30 het meest confronterend en doet het je constant twijfelen of je wel goed op weg bent. Iedereen om je heen lijkt wel als een speer aan je voorbij te gaan. Stuk voor stuk succesvol en allemaal lijken ze de perfecte partner te hebben gevonden, waar ze de rest van hun leven enorm gelukkig mee zullen worden.

Het enige wat ik wil zeggen is .. laat je hier niet door afleiden. Jij bent de enige persoon waar je de rest van je leven, elke milliseconde mee zal besteden, dus zorg er dan ook voor dat deze persoon degene is waar je ontzettend gelukkig mee bent. Wees geen gevangene van je eigen gedachtes en focus op niks meer dan alleen jezelf. Wat is oprecht belangrijk voor jou in het leven? Waar sta je voor? Hoe behandel je, jezelf en hoe behandel je anderen? MINDSET IS EVERYTHING and change is just around the corner.

Get it done & get lucky. Succes!

 

Liefs,

Sioejeng